home | producten | tooling & verspaning

TOOLING & VERSPANING

Wij adviseren u met specialistische Tooling- en Verspaning kennis om uw productiviteit te verhogen en uw productie- en logistieke kosten te verlagen. Het is voor u van belang om het door u gemaakte product tegen een concurrerende prijs te produceren. Specialistisch advies is daarbij uitermate van belang.

Samenwerken met Tooling Center Benelux

Onze Business Unit Tooling Center Benelux is gespecialiseerd in precisie Tooling systemen, Tools en Opspanmiddelen en -systemen voor diverse sectoren van de (high tech) industrie. Wij leveren kennis, advies en “overall” besparingen voor productie, logistiek en een breed pakket A-merken. De samenwerking met deze A-merk producenten biedt ons innovatieve ideeën en producten die de sleutel zijn tot uw succes.

ToolingCenterBenelux

Onze Business Unit ToolingCenterBenelux zijn onze specialisten binnen de productgroep Tooling & Verspaning. Tooling Center Benelux is gespecialiseerd in advies, service en levering van hoogwaardige tooling voor de metaal- en kunststofverwerkende industrie. Onze deskundige en ervaren medewerkers zorgen ervoor dat u snel en accuraat wordt geholpen. Ga voor meer informatie naar www.toolingcenterbenelux.nl.

Klik HIER en ga naar onze TOOLING & VERSPANING producten op WWW.BTSHOP.NL. 

 

Onze Business Units

  

 

Bestel via de webshop