home | producten | tooling & verspaning

TOOLING & VERSPANING

Wij adviseren u met specialistische Tooling- en Verspaning kennis om uw productiviteit te verhogen en uw productie- en logistieke kosten te verlagen. Het is voor u van belang om het door u gemaakte product tegen een concurrerende prijs te produceren. Specialistisch advies is daarbij uitermate van belang.

Samenwerken met Tooling Center Benelux / Den Heuker

Onze Business Unit Tooling Center Benelux / Den Heuker is gespecialiseerd in precisie Tooling systemen, Tools en Opspanmiddelen en -systemen voor diverse sectoren van de (high tech) industrie. Wij leveren kennis, advies en “overall” besparingen voor productie, logistiek en een breed pakket A-merken. De samenwerking met deze A-merk producenten biedt ons innovatieve ideeën en producten die de sleutel zijn tot uw succes.

Tooling Center Benelux / Den Heuker
Onze Business Unit Tooling Center Benelux / Den Heuker is onze specialist binnen de productgroep Tooling & Verspaning. Tooling Center Benelux / Den Heuker is gespecialiseerd in advies, service en levering van hoogwaardige tooling voor de metaal- en kunststofverwerkende industrie. Onze deskundige en ervaren medewerkers zorgen ervoor dat u snel en accuraat wordt geholpen. Ga voor meer informatie naar www.toolingcenterbenelux.nl.

Klik HIER en ga naar onze TOOLING & VERSPANING producten op WWW.BTSHOP.NL. 

 


 

 

 

Bestel via de webshop

Onze Business Units