Safety Services

Op het gebied van safety gaat Biesheuvel Techniek vérder dan alleen de levering. Biesheuvel Techniek is met de productgroep Safety actief op de totale Nederlandse markt vanuit 35 vestigingen door heel Nederland. Naast de verkoop van persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM), (veiligheids)kleding en hygiëne, bieden we op gebied van Safety vele aanvullende services zoals:

  • Aanmeten van veiligheidsschoenen
  • Aanmeten van bedrijfs- & veiligheidskleding
  • Borduren en bedrukken van uw logo op de kleding vanuit eigen borduurstudio
  • Aanmeten van otoplastieken
  • Aanmeten van veiligheidsbrillen op sterkte
  • Keuren en controleren en bijvullen van uw EHBO & BHV koffers
  • PBM registratie en rapportage
  • Mobiele aanmeetwagen voor PBM’s op elke locatie


Aanmeten veiligheidsschoenen
Met het oog op maximale bescherming, gezondheid en draagcomfort is de juiste maat en uitvoering van uw schoen belangrijk. Ook in breedtematen kunnen wij u de juiste veiligheidsschoen aanmeten en leveren. Wi j kunnen het aanmeten per persoon voor u registreren. Naam, model van de schoen en maat worden door ons vastgelegd. De aanschaf van uw veiligheidsschoenen wordt hierdoor voor u een stuk eenvoudiger. Ook voor de advisering van aangepaste “semi -orthopedische” schoenen kunt u bij onze specialisten terecht.

Aanmeten otoplastieken
Otoplastieken zijn individueel op maat gemaakte gehoorbescherming met een perfecte pasvorm, omdat ze een exacte kopie van uw gehoorgang zijn. Door de unieke karakteristiek van het filter worden alleen de schadelijke
geluiden gedempt , maar blijft de spraakverstaanbaarheid intact. Het aanmeten kan door onze eigen Otometristen bij u op locatie plaatsvinden.

Aanmeten veiligheidsbrillen op sterkte
In samenwerking met NORTH Safety Products hebben wij het P.P.S. (Pupil Photo System) tot onze beschikking. Met het P.P.S. systeem kunnen wij met de hulp van speciale digitale fotocamera de veiligheidsbrillen op sterkte bij u op locatie aanmeten. Daarnaast kunt u de brillen met recept via een landelijk opererende groep opticiens betrekken.

 

 

Safe & Sure is uw Safety Specialist om veilig en gezond te kunnen functioneren in een productieve werkomgeving. Waar gewerkt wordt met hoge of lage temperaturen, met stoffen, gassen, dampen of chemicaliën, op hoogtes of in dieptes, bij het werken met scherpe voorwerpen en materialen, bij draaiende machines, bij natte of vuile werkzaamheden, overal bieden wij optimale beschermingsmogelijkheden.
Persoonlijke Beschermingsmiddelen (PBM’s) hebben door hun specifieke eigenschappen, die goed afgestemd dienen te worden op velerlei voorkomende werksituaties, vaak begeleidend advies nodig. Voor deze adviezen kunt u altijd een beroep doen op een van onze veiligheidsadviseurs die dagelijks in de Benelux op locatie voor u actief zijn of direct via ons veiligheids-adviesteam. Voor de Nederlandse brandweer en bedrijfsbrandweer hebben we alle benodigde veiligheidsartikelen en kennis in huis. Ga voor meer informatie naar www.kraaijer.nl.

Borduren, bedrukken of uw kleding op maat wordt door onze eigen professionele Borduurstudio in Venlo verzorgd. Door jarenlange ervaring en de inzet van professioneel en goed opgeleid personeel zijn we in staat om elk kledingstuk te personaliseren: jassen, broeken, truien, polo’s, T-shirts, caps, sjaals etc.
Met onze Mobiele Service- en Aanmeetbus kunnen wij op locatie veiligheidsschoenen, otoplastieken, veiligheidsbrillen op sterkte en bedrijfskleding aanmeten voor uw personeel.